Resultaten van cosmetische acupunctuur

Na de eerste behandeling ziet men over het algemeen een verbetering in de uitstraling en in de huidconditie; het resultaat van een verbeterde levensenergie (Qi) en bloedcirculatie naar het gezicht. Na 7 behandelingen zijn de diepere lijnen minder en u ziet er meer uitgerust uit.  Rimpels beginnen te vervagen en de huid wordt strakker.

Cosmetische acupunctuur verhelpt verouderingsverschijnselen zoals rimpels, het hangen van oogleden, wallen onder de ogen, donkere kringen onder de ogen en onderkinnen, maar ook littekens, pigment vlekken, bloedvinnetjes etc.

De nadruk ligt op het verjongen van het gelaat, het verbeteren van de collageenproductie en de bevochtiging en de doorbloeding van de huid. Het verouderingsproces wordt tegengegaan en u zult er na een behandelserie “frisser” uitzien en uw eigen gezichtsexpressie blijft behouden! 


Behandelingen

Gemiddeld zijn12 behandelingen nodig, vanaf de zevende behandelingen is blijvend resultaat al zichtbaar. Voor het beste resultaat vinden de eerste zes behandelingen in drie achtereenvolgende weken plaats. Dat betekent twee behandelingen per week in de eerste drie weken en zes achtereenvolgende weekbehandelingen. Vervolgens wordt aanbevolen om 2-4 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen. 

Individuele resultaten zullen verschillen, maar met reguliere onderhoudsbehandelingen zullen de resultaten drie tot vijf jaar blijven. Het spreekt voor zichzelf dat uw  levenswijze een zwaarwegende invloed heeft op de huid. Met name roken, veel alcoholgebruik en overvloedig zonnebaden zonder voldoende bescherming zijn zeer nadelig voor de huid en kunnen de effecten tenietdoen.

Contra-indicaties: hoge bloeddruk, migraine, hemofilie, zwangerschap, verkoudheid, griep, allergische reacties m.n. silicone, laser- en botoxbehandelingen binnen 6 maanden.
 

Boek nu een gratis kennismakingsgesprek om te kijken wat cosmetische acupunctuur voor jou kan betekenen!

Annita Poorthuis cosmetische acupunctuur in Enschede en Uden #huidklachten  #littekens #botox #rimpels #acufacial  #huidverbetering #verjonging #huidklachten #anti-aging #hooikoorts #preventie| Veghel Den Bosch Mill Hengelo Oldenzaal (Overijssel en Brabant)